Asiakaspalvelu

Toimitus ja palautukset

Täyttämällä tilauskaavakkeen ja tilaamalla tuotteita hyväksyt nämä toimitusehdot ja käyttöehdot.

1. Kaikki tuotteet sisältävät arvonlisäveron. Selvissä hintavirhetapauksissa IskelmäKauppa pidättää oikeuden teknisistä syistä virheellisesti kirjattujen hintojen korjaamiseen. Mikäli korjaus koskee jo tehtyä tilausta, sitä ei käsitellä ennen kuin korjattu tilaus on vahvistettu asiakkaalla.

2. Saat sähköpostiisi heti tilauksen jälkeen tilausvahvistuksen, josta näet tilaustiedot. Jos tilausvahvistus ei tule tarkista roskapostista, tarkista roskapostisi.

3. Postituskulut muodostuvat postin voimassa olevien hintojen mukaan paketin painosta ja koosta riippuen. Nämä hinnat koskevat Suomen rajojen sisäpuolelle meneviä lähetyksiä. Toimitusaika tuotteille on keskimäärin 3-7 arkipäivää. Mikäli asiakas haluaa toimituksen johonkin muuhun kuin omaan osoitteeseensa on hänen ilmoitettava siitä tilauksen teon yhteydessä.

4. Palautukset: Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa kauppa neljäntoista (14) päivän kuluessa toimituksesta. Palautettavan tuotteen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. CD- ja DVD-levyjen palautusoikeus on voimassa vain jos sinetöintitarra on ehjä. Ota ensin yhteys meihin sähköpostilla tai puhelimitse palautusohjeiden saamiseksi. HUOM!  Laita palautukseen mukaan lähetelista.

5. Reklamaatio: Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote tai tuote on virheellinen tai vahingoittunut tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä IskelmäKaupalle välittömästi puhelimitse tai sähköpostitse. Virhe korvataan pääsääntöisesti toimittamalla tilalle virheetön tuote.

6. IskelmäKauppa ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamasta viivästymisistä, eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista haitoista. IskelmäKauppa pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan, joihin asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava.

YHTEYS: asiakaspalvelu@iskelmakauppa.fi
IskelmäKauppa / Musiikkifarmi Oy, Mäyrämäentie 751, 41490 NIEMISJÄRVI.
Y-tunnus 0896022-5

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla. Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, IskelmäKauppa / Musiikkifarmi Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Yksityisyyssuoja

Emme luovuta mitään osoite tai henkilötietoja kolmansille osapuolille, emmekä lähetä suoramarkkinointia tai asiakastiedotteita liittyen muuhun kuin IskelmäKaupan tuotteisiin tai muihin muutoksiin. Varaamme kuitenkin oikeuden luovuttaa tietoja perintäryhmämme käyttöön mikäli asiakasta epäillään tietoisesta harhauttamisesta tai tietoturvaan tai toisen omaisuuteen/tietoihin kohdistuneesta rikkeestä. Lisätietoja email: asiakaspalvelu@iskelmakauppa.fi

Käyttöehdot

Huom! Muista tarkistaa myös toimitus- ja palautusehdot . Täyttämällä tilauskaavakkeen ja tilaamalla tuotteita hyväksyt nämä käyttöehdot sekä toimitus- ja asiakaspalautusehdot.

TAKUU: Takuuaika on tuotekohtainen. Viallinen tuote vaihdetaan uuteen. Takuuasioista päättää viimekädessä tuotteen valmistaja. Takuu kattaa maksimissaan tuotteen arvon, ei muita aiheutuneita kuluja eikä postimaksuja. VASTUUT: Postimyynnistä tilaavan henkilön tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Alle 18-vuotiaan tilauksista vastaa holhooja. Emme vastaa sivuillamme mahdollisesti esiintyvistä hinta- tai tuotetiedoissa esiintyvistä virheistä. Pyrimme korjaamaan mahdollisen virheen heti havaittuamme sen.